پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۴ اسفند ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دمادر روز‌های ابتدایی هفته آینده

  • کد خبر: ۳۹۷۰۴۳
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۴ اسفند ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دمادر روز‌های ابتدایی هفته آینده
کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: روز‌های ابتدایی هفته آینده دمای هوا در استان خصوصاً در ساعات روز، به‌طور نسبی افزایش می‌یابد.

زهرا آهنگرزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی مشهد و خراسان رضوی، اظهار کرد: براساس تحلیل نقشه‌ها و داده‌های هواشناسی، کماکان تا بعدازظهر فردا، سامانه ناپایدار جوی با شدت و ضعف بر روی استان فعال است؛ گاهی افزایش سرعت وزش باد رخ می‌دهد و وقوع بارش‌ها غالباً به‌صورت باران در برخی نقاط از جمله نیمه جنوبی رگبار باران با احتمال رعدوبرق خواهد بود و در ارتفاعات و نواحی سردسیر، بارش برف ادامه خواهد داشت.

وی افزود: طی این مدت، مه‌گرفتگی، کاهش میدان دید، یخ‌زدگی و لغزندگی معابر از پیامد‌های این سامانه است که می‌تواند منجر به اختلال در سیستم حمل‌ونقل استان شود که در این خصوص، هشدار سطح نارنجی شماره ۱۶ مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ و هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۵۳ مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ صادر شده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی، ادامه داد: از جمعه‌شب و طی روز شنبه، در اغلب نقاط استان، جوی به‌نسبت پایدار حاکم خواهد شد؛ اما از یکشنبه تا اواسط هفته، افزایش سرعت وزش باد در سطح استان رخ خواهد داد که به‌ویژه در نواحی بادخیز غرب، نوار شرقی و جنوب استان، وزش باد شدید موقتی در نواحی مستعد توأم با خیزش گردوخاک با احتمال کاهش میدان دید و بروز خسارت پیش‌بینی می‌شود.

آهنگرزاده درنهایت گفت: همچنین روز‌های ابتدایی هفته آینده، دمای هوا در استان خصوصاً در ساعات روز به‌طور نسبی افزایش می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.